lil precious

lbdf.lilypie.com/TikiBlogger.php/Ce1y

Daisypath - Anniversary

Daisypath -

Thursday, December 13, 2012

hello again!

assalamualaikum!

masuk lagi aku dalam alam blog ni.rasa semacam malas untuk menaip-naip lagi,tapi masih ada sisa-sisa penulis dalam diri.tambahan pula aku masih lagi follower untuk semua blog2 yang aku follow.setiap hari memang tak sah kalau tak buka dashboard nak baca semua blog yang best2,tapi diri sendiri takde blog.hikss

for starters,aku dah kahwin! hihi nak juga bagitau semua.tapi seiring dengan pertambahan usia,kita juga menginginkan seseorang yang dapat menjaga kita dengan penuh kasih sayang gituww.kalau berkesempatan aku cerita macamana aku boleh jumpa balik dengan suami aku ni.

baiklah,marilah kita berhenti menulis.mentang2 cuti sekolah larat pula aku duk menaip ni.jumpa lagi!

4 comments:

  1. Hehe welcome back! Miss you la ;)

    ReplyDelete
  2. ahaha! finally.. =)
    panas2 lagi blog ni rupanya. hehehe! baru je jumpa, aritu ada gogel jugak, tapi profile private. sob sob sob

    welcome to blogg! haah xoxo!

    ReplyDelete
  3. ae belog tapi malasss pulak nak tulis ape for the next entrynyeee

    ReplyDelete