lil precious

lbdf.lilypie.com/TikiBlogger.php/Ce1y

Daisypath - Anniversary

Daisypath -

Wednesday, June 26, 2013

BBM pun jadi

assalamualaikum..hello..hihi

di malam yang sunyi,aku sendiri,sudah taktau mau buat apa,nak tunggu iskandar tak tentu,kadang tu pukul 12 ke atas baru dia bbm..masa tu aku dah bermimpi ke Lubnan.ahaks! kalau mata aku ni agak tahan lasak,aku akan tunggu sampai doblas setengah.if not then you know why la..

okey nak ceritanya pasal BBM kan..mari kita singkatkan jangkamasa suami aku di luar negara kepada 2 semester.semester pertama dari bulan oktober 2012 - mei 2013.lebih satu sem tu tapi sebab mei waktu beliau pulang,maka kita kena jadikan satu sem.orait sem 1 sudah berjaya dilepasi.awal2 sem 1 tu agak teruja plus rinduuu yang maha hebat.setiap hari rasa nak communicate.BBM pun tak cukup.nak tengok muka,nak dengar suara,nak itu nak ini dsb.hah memang banyakla permintaannya.

untuk sem 2 ni kite BBM je.actually masa sem 1 dah kitorang ni BBM je sebab line internet kat lubnan tu sangat teruk.nak skype pun menyiksa jiwa.solusinya kalau rindu aku minta gamba je.then BBM.dua tu je yang buat aku tersenyum2 sebelum melelapkan mata.browsing through your photos.kadang happy  kadang banjir kalau datang masa2 drama tu.uhuk.aku kena kuat.kalau sem 1 aku mampu hadapi,sem 2 ni apatah lagi..tapinya sekarang ni aku rasa lama.aku nak suami aku balik sekarang jugak.kalaulah seminggu tu umpama sebulan,lagi 5 minggu lah lagi nak jumpa.ayat nak cairkan diri sendiri.

ok aku sebak.sobs.